Hemma igen från Suris!

Goddagens allihopa! Nu är jag hemma igen efter mitt dygn i Surahammar! Sorry att jag inte skrev ut nåt om det på bloggen men Ida läser ju min blogg så då hade det spoilat överraskningen! Det vart verkligen lyckat allting! Ida  fyllde ju 21 så jag åkte över och överraskade henne (med lite hjälp av Idas mamma och Lina!), Ida den sötnosen började gråta! :') Jag var så GLAD när jag såg Lina stå och hoppa på deras parkering, sen när jag såg Ida oxå... ♥

Några av Idas vänner var med också (Lina B, Sabina, Ronny och Bagge) och vi satt och förade på deras altan till halv tolv på kvällen, haha ni ska få se dom spåårade bilderna sen haha! Och det var så roligt, för jag har hört jättemycket om Bagge och Lina B och sett massa bilder på dem och  samma för dom om mig men vi har aldrig träffats förut! Men när vi träffades igår så visste vi varandras namn och kramades som vi kände varandra, haha! Ivf sen körde deras mami in oss till Konrad, en klubb i Västerås! Vi hade verkligen skitkul på krogen, även om det inte var så mycket folk! Jag, Ida, och Linorna ägde stället ivf! =) Bagge drog till nån annan klubb tror jag..

Sen drog vi på efterfest hos deras kompis Mange i Sura! Och samma sak med Mange som det var med Lina B och Bagge så kramades vi, kunde varandras namn och snackade som vi kände varandra, han har jag bara sett på bild och hört Ida&Lina snacka om också :P Haha jaja, festen var inte den roligaste men deras killkompisar var trevliga! =) Vid halv fem så går jag och Ida hem, solen var uppe och vi gick så feett långt haha! Ida berättade om alla sina minnen från de platser vi passerade så tiden gick fort! =)

Så fort vi kom hem så däcka jag på sängen på 2 minuter! Vi sov till typ halv tolv, då hade vi ställt klockan för att inte sova bort vår lilla tid som vi hade kvar tillsammans! Vi gjorde en underbart god frukost och tog med oss ut på altanen i det uunderbara vädret, sen satt jag och Ida där och fikade och pratade om allt i ca 2 timmar, sen kom Lina (hos sov hos Max) och joinade oss! Jag hann även åka förbi och se Linas lägenhet, så himla mysig! Hon har verkligen lyckats med den tycker jag! =)

Sen var det dags för mig att åka hem.. de åkte med mig till Västerås (fick skjuts av deras mami igen!) och sen var det kram-hejdå! :( aaaw jag saknar er redan tjejer!!  ♥ Detta var på tok för kort tid, men jag flyttar ju imorgon plus att det är mors dag idag ju, så jag behövde ju åka hem och krama på min mamma också! Hon fick en stor blombukett av mig med ett gulligt kort i! =) Men ni måste komma och hälsa på mig i Farsta, ni är alltid välkomna, jag älskar er!

Nu ska jag till Kyrkviken och möta upp alla kompisarna där! Haha Stina ringer och ba: "det är verkligen som en festival här!! Feta draget, kooom!!" Det ska ju vara som en festival med massa band och typ halva Lidingö är där och hänger! Så jag tänkte joina i alla fall, bilderna kommer nog senare ikväll! Puss!

Två bilder från igår hinner jag posta nu i alla fall på mig & mina älskade tjejer!
 
 


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0