Herbalife

Hej, äntligen hemma! Jag har varit ute på stan sen 12 idag.. Först fixade jag naglarna kl 13-15 och sen mötte jag upp Sofia, vi tog en långpromenad i stan och åt lunch oxå! =) Vi köpte nagellack också då Cecilia inte hann måla mina idag, jag köpte lila, finns på bild längre ner! 

Sen gick jag till Hötorget och mötte upp Eugenia och köpte jordgubbar! Anna kom och joinade också, vi ska btw till Mariatorget imorgon där vi ska möta vår hyresvärd och skriva på kontraktet för lägenheten, flyttar troligen in redan nästa vecka *woho*!! Vi satt och snackade skit i humlegården i typ en timme, sen var det dags för mig och Eugenia att åka på den där Hälsokollen som hon skrev upp oss på, typiskt Eugenia :P Men det var faktiskt jättebra!

Vi åkte hem till en kvinna som hette Maria som tog alla våra värden, vägde oss så man fick se sitt BMI, hur mycket protein vi behöver per dag osv. Vi var där från kl 18 till kl 21 och fick lära oss jättemycket om Herbalife, en metod som funnits i snart 20 år, den handlar om att få en balans i kroppen och att få i sig rätt mängd med proteiner, vitaminer osv. Deras tankesätt påminner mycket om GI då de inte heller har något vitt socker, mjöl eller så. Det går till så att man äter ett vanligt mål om dagen och två måltidsersättare vilket är pulver som man blandar ut med vatten/mjölk/yoghurt.. Jag veet jag är också emot måltidsersättare egentligen men jag vill faktiskt prova på det här och se hur det känns!

Mamma och pappa var bara tväremot det så fort jag nämnde det (surprise) men tur att jag flyttar snart då så de slipper se på, hehe! Herbalife har inte bara drycker utan de har små mellanmålbars, te, massa fibervitaminer som man ska ta innan måltider osv. Får se hur det fungerar men ska testa fr om måndag i alla fall, tror jag!

Lite bilder från Humlegården!


Mina naglar, matchade klänningen!
 
 
 
 

HAHA!
 

Nu ska jag ut på en kvällspromenad, vi hörs imorgon! ♥

Postat av: Bonnie

Luuuv your nails dude!!!!

=) <3

2009-05-28 @ 14:44:33
Postat av: Tillan

Bonnie: Thanx babe :D

2009-05-28 @ 14:45:10
URL: http://tillantillan.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0