Dåligt bloggande

Tja! Jag skulle bloggat igår men sen fick jag så bråttom, Stina ringde och sa att hon hade lite girl-night med grillning! JA, kvinnor kan också grilla!! Jag åker dit i ösregnet i mina mjukiskläder och mös med Stina och hennes vänner Sophie, Mia, Caroline och Karin! =) Trevligt folk! Sen säger Stina att vi ska vidare ut på krogen med Bella, Erik och Kesoo (why am I not surprised? Detta var Stinas 11e utgång i rad..) och jag som jobbade dagen efter (idag) 8-17, men Stina vet hur man tjatar till sig folk så mig fick hon med sig!

Vi drog ut allihopa utom Karin, vi åkte till Dovas på Sveavägen, nåt ölhak som hade asbillig dricka (ett glas vin för 32 spänn!!) och hängde där och snackade skit! Jag, Kesoo och Erik körde Tequilas också, fett kul! Sen ringde Sofia vid 12-tiden och bad mig åka hem med henne (hon hade varit ute på Nivå 22 med nån tjejkompis) så jag kubbade från Hötorget till Östermalmstorg på typ 7 minuter *stolt*, så sov jag hos henne.

Väl hemma hos Sofia så åt vi lite fil och flingor och pratade lite med hennes söta mamma, sen var det läggdags! Jag somnade inte förrän 2-halv 3 och klockan ringde 06.20 = DÖD! Men jag kom i tid till jobbet i alla fall och jobbade till 17, sen hann jag hem i en kvart och sen sprang jag över till Eva och Björn, för att vara barnvakt åt Thea, Hanna och Benjamin! Jag har ju varit barnvakt åt Thea sen hon var 2 år, nu är hon 7 år och har fått 2 syskon! Hanna, som är 5 år, har jag varit barnvakt åt i 2-3 år och Benjamin är bara 2 år så han har jag bara passat kanske 2 ggr!

Förut var jag ju regelbunden barnvakt åt Thea och Hanna, sen fick de Benjamin och jag fick mitt Konsum-jobb så nu är jag bara barnvakt nån kväll ibland när de ska på fest eller annat! Jag satt i alla fall barnvakt från klockan 18-00.30 och fick 500 spänn, sweet money! =) Skulle åkt till Kottla och rökt vattenpipa vid vattnet med Stina, Måns, Jay, Kesoo och gänget men eftersom jag slutade så sent så var det ingen idé... Jobbar ju 11-17.30 imorgon också så jag måste få lite sömn, mest med tanke på förra nattens inte så bra skönhetssömn..!

Här är lite bilder från grillningen
 
 


Och lite bilder från kvällens barnvaktskväll!


Hanna: "Titta Matilda, jag har en nattmössa också!"
 
 
Haha <3


Och jag!
 

Sov så gott, guys! Hörs imorgon innan jag drar till jobbet! ♥

Postat av: Sarah

Du är fin :)

2009-05-30 @ 20:53:57

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0