Söndag 2 december 2012

Hej på er! HERRE, vilken natt det blev alltså! Igår firade jag och tjejerna Mika hemma hos henne och åt tårta och drack vilket var nice som alltid! Sedan drog vi in till Sturecompaniet vid halv ett och som vanligt är det SÅ packat med folk så man blir omkringknuffad överallt, när vi skulle gå blev det typ 10 slagsmål i garderoben mellan massa otåliga brudar som vart helt galna! Då upptäcker jag att min lapp till jackan är borta(!!) så jag var tvungen att sitta där till halv fem imorse för att vänta på min jacka sist av alla, HEMSKT! 

Tjejerna ville vänta men jag skickade hem dom, det är onödigt att vi alla skulle vara fast där till så sent! Det värsta var bara att jag hade glömt min mp3 hos Mika så jag hade inte ens musik, så när jag kom till Ropsten tog jag en taxi hem (vilket jag aldrig gör) och sedan somnade face down i kudden! Idag ska jag bara luncha med en vän i stan och sedan fira 1a Advent idag! =) Inget festande igen på ett tag, det är en sak som är säker! 

  

Glömde kameran hos Mika så bilder kommer inte förrän imorgon, men slänger istället upp bilder från i fredags med coop-gänget senare idag! Ha det fint ute i vintersolen ♥ 


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0