Onsdag

Usch vilken hemsk natt jag har haft.. Jag har ju börjat läsa boken Såld vilket är ännu en till bok om kvinnoförtryck, dock handlar denna om trafficking (att de lurar med sig kvinnor från t ex Polen, Ryssland till länder som bl a Sverige och säljer kvinnor som prostituerade till män). Jag kunde inte sluta läsa den att jag bara fortsatte ända till 2 på morgonen och då var jag asrädd redan då boken gav mig en sån hemsk känsla men ändå kunde jag inte sluta! Flera ggr behövde jag lägga ifrån mig boken då det som hände var så vidrigt, hur man människor bete sig så mot andra.. HUR?!

Jag har tänkt flera ggr när jag sitter i kassan och en ung kvinna kommer in med en man och handlar, att om han har köpt hit henne och har henne instängd i någon lägenhet här tills någon man vill betala för att få ha sex med henne. Jag vill bara få ögonkontakt med henne och be henne skriva ner sin adress så jag kan rädda henne! Dock kan jag bara gissa att det skulle vara situationen, tänk om det skulle vara hennes farbror eller nåt lixom..

Sen när jag släckte lampan blev jag jätterädd och kunde inte sluta tänka på Natasja i boken och hur hemskt det var. Sen låg jag och tänkte på hur mkt trubbel jag skulle hamna i om jag blandade mig i för att försöka rädda kvinnor som henne, dock skulle det inte spela någon roll! Man måste ju rädda dessa kvinnor som hamnat i den vidriga världen!

Jag somnade till slut men vaknade när Anna gick hemifrån vid halv 8 och var återigen rädd (jag brukar ALDRIG vakna när hon går till jobbet, det förklarar bara hur oroligt jag sov) men lyckades somna om återigen och vaknade nu halv 11! Nu är jag sjukt glad att det är morgon så nu sitter jag och äter frukost innan jag ska dra mig till gymmet!

Hörs snart!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0