Fredag

Halluu! Jag var så trött när jag kom hem från brorsan igår vid halv tolv så jag gick och la mig direkt! Jag hade ivf en gryymt trevlig kväll hos honom igår, han har fixat vardagsrummet med en grymt cool soffa, nyaste platt-tvn, alla hans CD-skivor på vägghyllorna och balla röda väggar! Jag ska fan fota och visa er nästa gång jag är där för det är så snyggt!

Vi åkte ivf inte på bio utan vi stannade och softade hemma hos honom istället! Först så blev jag bjuden på en sjuukt god middag, Erik kör lite GI-stil just nu (damn vilken kropp han har fått, riktigt kap haha) så vi åt Entrecote med keso, ruccola, nötter, avocado med lite rom på och en ostbit till! Så sjukt gott och man blir inte sådär tungt mätt heller!

Sedan satt vi och snackade musik HELA kvällen då han också gillar den gamla musiken, idag finns det inte sån musik kvar längre på samma sätt! Jag satt och avundades honom för alla coola konserter han varit på i början av 90-talet, t ex Metallica, GunsNRoses (!!), Nirvana, Alice in Chains, Red Hot Chilipeppers, Pearl Jam och han såg dom när alla band var som bäst!! Vi pratade mycket 70-80tals musik och jag visade massa klipp på youtube (han har youtube i sin enorma platt-TV O.O) på Bon Jovi från 80-talet och även MJ!

Musiken var bäst då och det kommer aldrig att komma tillbaka, jag älskar då att prata om det med brorsan då han känner likadant och samtidigt fått uppleva mycket utav det! Sen satt vi och kollade på VH1 som hade nedräkning på Gods of Rock, alla grymma videos visades upp och Bon Jovi var med på varenda reklam! et bästa var att det var endast 1 video från 2000-talet under Gods of Rock, alla andra var från 60-90talet!

Erik spelar in en del musik själv också och jag tycker alltid det är roligt att få lyssna på hans nyaste låt och få döma! Brorsan fyller 35 iår men gick i samma gymnasium som jag gjorde (Gångsätra) och på skolavslutningen så uppträdde dom på scenen med Pearl Jam-låtar och liknande, lite coolt! =)

Nu: frukost!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0