Ångest.

Är det bara jag som sitter med samma tankar svirvlande i huvudet varje dag?

"Vad ska jag göra med mitt liv"
"Måste jag inte börja plugga snart?"
"Jag måste ta mig iväg och resa, men vågar jag?" 
"Människor dör som flugor runt om i världen, hur kan jag hjälpa?" 

Etcetc.

Det finns så mycket jag vill göra för den här världen, jag känner verkligen att jag vill ställa upp och finnas till hands för barn i nöd, kvinnor i nöd och människor i allmänhet som svälter och annat! Jag känner mig så självisk som sitter här i Sverige, åker på mina roliga resor (med flyg som förgiftar vår miljö något så otroligt) och lägger pengar på enbart mig själv.

Dock är jag rädd. Jag är så himla rädd för att ta mig iväg någonstans, bryta den vardag och trygghet jag känner här och bara sticka iväg! Jag är så trygg här där jag har mitt jobb, min lägenhet och mina nära&kära. Dock finns det så många människor som dör i ung ålder, slås och svälter ihjäl medans jag sitter och ojar mig för hur mycket godis jag åt någon dag.

Jag känner mig så ynklig och svag som aldrig vågar mig iväg, jag vill inte heller börja plugga än utan jag vill bara hjälpa andra i nöd. Jag har ingen lust att göra någonting för min skull uan för andras! Dock är det kanske precis det jag behöver göra, någonting för mig själv! Som mamma sa till mig idag; Man kan nog inte hjälpa andra innan man har hjälpt sig själv till att må bra först!

Åh, alla dessa tankar.. Jag längtar verkligen till lördag då jag först ska hem till Gill (Bonnies mamma) för att få min efterlängtade massage (och kanske lite healing) och sen ska jag ta en lång promenad med mamma och få prata ut om mina struliga tankar!

Earth song

What about children dying, can't you hear them cry?

Jag tror verkligen på det man ser i videon, detta kommer att ske om vi inte ändrar på vårt levandssätt och ställer upp mer för varandra, djuren och för vår jord! Det har redan gått alldeles för långt men inte försent för att stoppa det än. Om alla ställer upp och gör någonting kan vi rädda vår värld, jag tror verkligen på det! Jag vet bara inte var jag ska börja, eller hur...


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0