Mot jobbet!

Nu har jag precis duschat och ska bara blåsa håret innan jag sticker iväg till jobbet! Idag jobbar jag ett kort pass, bara 16.30-20! Får se om jag hittar på någonting efteråt eller bara åker hem, jag lär vara ganska trött då jag somnade typ 1 inatt och gick upp halv sju!

På tal om något annat så ringde brorsa nyss och påminde om att vi ska hänga i veckan, torsdag närmare bestämt! Vi ska köra på bio, fika, middag hos honom eller vad det nu blir! Saknat min käre bror så det ska bli trevligt! =) Lovade även Viran att få in en systerkväll någon gång i veckan, jag är verkligen lyckligt lottad med mina syskon och föräldrar, och kissekatt Kasper haha!


 
  
 
 

Hörs ikväll igen!

Postat av: Lina

Sv: Men skämtar du eller, jag också! Man visste ju att han är smal men shit :S Du ska bara veta hur mycket jag saknar dig också... sjukt! Hur har du planerat dagarna när Johanna kommer ner? :) Finns det plats för mig och Ida att sov hos dig på kvällen efter konserten? Vi kan ju mosa ihop oss på bäddsoffan eller nå? Skulle vara behövligt, vi åker kl 9 på morgonen dagen efter till Göteborg!

2010-02-08 @ 15:55:24
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0