Viran is hoome!

Åh guud vilken fin film August Rush var, ni som älskar musik ska se den! Den förklarar musiken som magisk och något obeskrivligt, man känner det verkligen! :) Nu har Viran kommit hem och hon håller på att fixa te åt mig, så skönt att bli omhändertagen så jag bli frisk så fort som möjligt!

Btw.. idag drar den igång! Rebecka (som jag var i New York
TRL med) är i Luxemburg med vänner för att vara där på
öppningskonserten, hoppas ni får det grymt! =) Om 10 dagar
lirar dom på Globen, woho! Ska bli grymt roligt faktiskt! =)
 

Postat av: IDA

Åh, jag såg August Rush för ett tag sedan och älskar den där lilla killen. Så jäkla söt! Sen skadar det ju aldrig om Jonathan Rhys Meyers är med. Tycker den var mysig.



Förresten så skulle jag behöva prata lite med dig om dagen vi kommer till Stockholm. Planera lite närmare var vi ska ses och så eftersom vi måste lämna våra grejer hos dig efter att vi gått en sväng på stan (vilket vi ska göra direkt vi kommer fram vid lunchtid, någon gång vid 11-12). När kommer Johanna till Stockholm? Tänkte om ni kunde möta oss på stan så kunde vi äta tillsammans innan vi åker hem till dig och lämnar grejerna/fixar till oss lite inför konserten sen (för det ska väl ni också göra?), det vore väl mysigt? :D Hur har ni tänkt "lägga upp" eftermiddagen och när vill ni åka till arenan?

2010-02-23 @ 02:29:04
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: Elin

Ska du också till Globen och se dom? :)

2010-02-23 @ 12:28:03
URL: http://elinnystrom.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0