Onsdag

Godmorgon bloggvärlden! Jag var så himla trött efter bion igår att jag åkte direkt hem och la mig i sängen! Jag läste några sidor innan jag slocknade och GUD vad skönt det känns att få vara utvilad idag! Jag och Eugenia hade en jättekul kväll igår och bion var grym, alla satt och snyftade också! Det roliga var att det var helt blandade åldrar i biografen så det var inte bara en massa småtjejer utan vuxna och äldre par också! =)

Filmen var faktiskt väldigt bra, jag fick reda på där att Orpah Winfrey har varit med och producerat filmen! Filmen handlade om en tjej från ett amerikanskt ghetto med hemska förhållanden i hemmet, en pappa som våldtar henne och mamman slår henne! Ändå kämpar hon på med att få gå i skolan och lära sig, för hennes 2 barn! Barnen som hennes pappa är far till, så vidrigt..

Jag tyckte om filmen, den öppnar upp ögonen på oss som faktiskt har det väldigt bra! Det är inte bara U-länder som mord och svält existerar utan det kan lika gärna vara hos din granne eller var som helst, man vet aldrig vilka konstiga människor som får barn och sedan behandlar barnen som något som katten släpat in..

Nu ska jag iaf äta upp min frukost och tack min kära vän Eugenia för en asmysig kväll igår, saknat dig! ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0