Söndag

Heeeello på er alla! Jag hade en underbar dag igår, först åkte jag hem till Gill för att få massage! Hon tog fram sitt profisionella massagebord, släckte lampor, tända ljus och rökelser, satte på Enya-musik och masserade heela min kropp! Det är så otroligt obeskrivligt skönt då hela kroppen blir alldeles mojsig och mjuk! Efter det fick jag skjuts till centrum av Gill där jag köpte lite godis inför kvällen innan jag tog bussen hem!

Väl hemma möts jag av mamma, pappa, Amanda och Nisse som står och lagar mat! Ja har suktat efter rödkåls-sallad med världens godaste dressing ett bra tag nu så de hade de fixat, till det åt vi klyftpotatis och kött! =) Senare på kvällen dukade vi fram lite godis, ost och kex och såg på melodifestivalen, fan att inte Linda vann för hon var lätt bäst! Btw så var det Amandas gamla jobbarkompis när hon jobbade på Wallmans för ett par år sedan! Sedan satte vi på en jättebra Shakespeare-film, jag hade dock lite svårt att fatta allt som hände men bra var den haha!

Jag läste även ut den tredje boken mamma gav mig, Såld hette den! Jag fick en ny bok på en gång som heter Syster som jag började läsa igår kväll! Hur som helst, sen vid 12-tiden gick vi och la oss och imorse väckte mamma mig vid halv nio-tiden! Vi åt frukost tillsammans och så och sen gick vi 2 till Ropsten tillsammans! =) Vi ville ta en promenad och prata och eftersom jag ändå skulle till jobbet så gick vi de 5 kilometrarna till Ropsten imorse vilket var väldigt uppfriskande!

Tack min kära familj och Gill igår för en underbar Rehab-dag kan man kanske kalla det för haha! Ikväll ska jag kanske ta en fika med Vishii men jag får se hur det blir! Hörs sen ikväll ivf, kramar ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0