Landet för länge sedan

År 1988 producerade självaste Steven Spielberg denna film (han som även varit med och skapat filmer som E.T, Världarnas krig och många fler) och jag har inte såhär starka känslor för någon annan film i världen! Amanda, jag och Elvira gråter oss igenom den här filmen varje gång och vi alla tre minns även när vi satt och såg på den här när vi var små och hur vi grät redan då!

Den har ett så himla vackert budskap där raser blandas och hjälper varandra tillsammans, de kämpar in till det sista och visar att det ger resultat! Musiken i filmen är helt underbar och såklart är det självaste James Horner som har gjort den, han som även har gjort musiken till Braveheart och Titanic! Diana Ross sjunger slutlåten If we hold on together och jag har även älskat den sen jag var liten! Jag kan inte lyssna på den låten utan att börja gråta, jag har så mycket minnen och känslor i den låten!

 

Har ni sett denna film? Om inte, gör det! Även om det är en barnfilm så kan man lätt se den som vuxen/tonåring också, en helt underbar film och man gråter garanterat av den..!

Postat av: IDA

Det finns ju fler än 1 film! :D Vilken har ni? Vi har 4:an här hemma. "Färden till Dimmornas land". Haha, de är så mysiga. Brukade alltid se på de här filmerna hemma hos grannen när vi var små. :D Petri ÄGER!

2010-02-19 @ 22:58:20
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag älskar lillefot! Jag hade ett dataspel med "landet från länge sedan" när jag var lite..haha hur kul som helst:D Har nog sätt alla filmer, men den första är klart bäst!

2010-02-20 @ 11:22:09
URL: http://themusiclives.blogg.se/
Postat av: Malin

Åh, den e ju så fin

2010-02-21 @ 16:51:31
URL: http://lunsan.com
Postat av: margaretha

Vet du vad diana ross's låt heter på svenska? minns dom sjöng den på svenska i filmen! sååå bra!

2012-04-02 @ 15:45:32
URL: http://dreamsofabrokenheart.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0