Tribute to Michael Jackson at the 52nd Grammy awards



Lionel Richie presenterar Celine Dion, Usher, Carrie Underwood, Jennifer Hudson & Smokey Robinson som uppträder med Michaels låt Earth Song och i bakgrunden är den film som skulle gått under MJs This is it-turné under tiden han sjöng Earth Song..

Mina tårar bara rinner ner för kinderna, detta är vad min tatuering ska stå för! Jag vill fortsätta sprida hans budskap om att vi måste börja med oss själva för att förändra världen, göra den till en bättre plats och sedan fortsätta ta hand om den och om varandra! Världen kommer inte att förändra sig själv utan det är vi som måste göra det! Detta var Michaels budskap som han så bra förmedlade genom bland annat denna låt som han själv har skrivit!

Nu måste vi sprida detta budskap vidare, fortsätta där han slutade och jobba vidare för en bättre plats! Det finns många organisationer och privatpersoner som redan gör det och har gjort länge men nu måste vi ALLA få en tankeställare och börja förändra! Ansvaret ligger hos en själv, man kan bara starta med sig själv!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0