En dag på stan!

Hallåå! Att jobba dagpass är faktiskt ganska skönt, då slutar man runt 4-tiden och har sedan resterande eftermiddag och kväll att ta det lugnt på! Jag åkte direkt från jobbet till stan och mötte upp Kenza & Mirre, vi drog in på nån Second Hand-butik och de kollade runt lite medan jag chillade vid fläkten! :P Vi drog även förbi PUB och handlade lite smink, det var bland annat dags för mig att köpa en ny mascara.. Bye bye 325 kronor! 

Efter en stund behövde Kenza dra hemåt och då gick jag och Mirre till gamla stan där jag köpte glass och så satte vi oss vid vattnet i ett par timmar och snacka skit! Vi bestämde bland annat där att det är bättre att Mirre sover hos sin kompis som hon sov hos inatt de reserande 2 nätter innan vi åker till Oslo! Den tjejen bor mer centralt och så jobbar jag så mycket, vi ska hänga i stan så fort jag inte jobbar i alla fall så det blir typ samma sak! =) 

Bilder från idag!

Mirre klickade en bild på mig precis när jag kom gåendes emot dom från jobbet! :P

Glass och chill vid vattnet mellan Slussen och Gamla stan!




Nu ska jag ner till päronen och äta middag, ännu fler left overs från Elviras student blir det! Det vill säga jättegoda kycklingspett och massa olika sallader, yumyum! Ha en fin kväll allihopa, vi hörs imorgon bitti igen innan jag åker till jobbet ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0