Torsdag 16 juni 2011

HejhejhejhejhejHEJ! Jag är fortfarande i ekstas, faaaaaaaaaaaaasen vilken bra konsert det var! Okej, jag ska ta allt från början! Igår när vi kom fram till arenan så var det redan en kö men det var kanske 50-60 personer bara! Mirre och jag bestämde oss då i alla fall för att inte köa, vi tänkte att vi kunde stå i mitten och dansa järnet istället! Så vi vandrade runt vid arenan, köpte lite vatten och såg oss omkring! En timme senare var insläppet och vi var inne nästan först (förutom de som hade golden circle ticket och diamond circle, det är de 2 sektionerna längst fram och de biljetterna är svindyra! Dock ska jag unna mig en sådan nästa gång, jag ska skriksjunga alla låtar rakt Jon Bongiovi, Fucking front row!!)

Vi kom in kl 17 och satte oss då på marken för att softa, en kort stund senare kände vi regndropparna.. Det började ÖSregna och det höll i sig i säkert en timme eller två! Vi satt i hörnet under tak och väntade ut regnet, alla som satt längst fram vid stängslena ville ju inte lämna sina platser så de satt där i ösregnet och blev genomblöta! Det gick så småningom över i alla fall och då tog vi oss fram igen och ställde oss vid scenen! I fyra timmar var vi där inne innan konserten drog igång, vi antog att Bon Jovi väntade ut ösregnet! Efter ett tråkigt förband drog det igång, jäävlar vilket drag det var i oss då!

Den här konserten slog den jag såg i London förra året med HÄSTLÄNGDER!! Det bästa av allt var att RICHIE SAMBORA VAR DÄR!! Gitarristen i Bon Jovi har legat inne på Rehab och senast jag läste nyheterna så skulle han inte vara med på resterande turné, Mirre och jag var såklart jätteledsna men sen när konserten drog igång, då ser jag hur han vandrar upp på scenen!! Jag vänder mig om till Mirre och skriker i hennes ansikte RICHIE FUCKING SAMBORA ÄR JU HÄÄÄÄÄÄÄR!!! Bästa överraskningen för oss, det gjorde hela konserten!! Jag var helt galen under alla hans gitarrsolon, det hade jag ju inte räknat med att få höra men så kom han!!  

Förutom det så hade både Bon Jovi och publiken en helt annan energi från konserten i London förra året, såklart var det sjukt många tråkiga människor omkring oss som bara stod där och tittade (de röjde förhoppningsvis mer på 80 & 90-talet) men det var ändå mycket mer drag jämfört med London! Jag hoppade och skreksjöng med till varenda låt, folk tittade på mig som jag var galen och vissa till och med fotade mig haha! Vi hittade några äldre kvinnor som var assköna, de rockade vi loss tillsammans med till alla hits! De körde låtar som I’d die for you, Wild is the wind, Diamond ring, Lay your hands on me och andra låtar som de inte kör live så ofta, jag var helt gaalen!!

En av de absolut bästa var lätt Blaze of Glory, den kör dom typ aldrig och det är en av mina absoluta favoriter! Jag valde att inte filma den för att njuta till fullo, denna gången var jag faktiskt väldigt duktig med att inte filma för mycket OCH när jag väl filmade så stod jag stilla och skreksjöng inte med för att inte sabba filmerna! Därför filmade jag bara några låtar för hur tråkigt är det inte att stå stilla och inte sjunga med på en konsert?! Så fort jag stängde av kameran så började jag hoppa och skrika igen, min röst försvann flera ggr under konserten men så ska det vara på en rock-konsert! 

Mitt under konserten kom regnet tillbaka och alla blev genomblöta men fortsatte ändå att röja såklart, Jon stod också ute på scenen helt genomblöt och rockade sönder! Han sa sedan ”Its nothing like taking a shower with 30.000 of your best friends, I gotta say.” Sen slutade det regna efter ett tag och solen värmde oss alla så vi torkade, dock känner jag fortfarande idag att mitt hår är lite vått! Åh, jag vet inte mer hur jag ska förklara hur bra det var, den starka kärleken jag har för Bon Jovi och deras musik är oförklarbar men gårdagen var i alla fall helt fucking faboulus!!

Efter konserten tog vi oss in till centralen (och vi var snabba som satan, det var ändå ca 50.000 pers i arenan som skulle till tunnelbanan), när vi kom fram så köpte vi lite mat innan vi tog bussen hem till Malin! Hon mötte oss vid bussen och Mirre och jag pratade i mun på varandra hela vägen upp när vi skulle berätta om konserten, haha vi var båda så uppspelta! När vi kom hem så somnade vi typ på direkten och jag väcktes av Mirre imorse när hon skulle gå till bussen, hennes buss till Helsingborg gick 40 minuter innan min så hon gick tidigare!



Superglad tjej på tunnelbanan efter konserten!

Bilder och videos kommer snart, sitter nu på bussen så jag har all tid i världen att skriva och fixa! =) Hörs snart igen, KRAM!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0