Baksmällan II

Tjabba! Vilken soft dag det har varit idag! Först jobbade jag ju och mötte sedan upp Mirren för att köpa biobiljetter, vi satte oss sedan igen vid vattnet i Gamla stan och snacka skit! Anna kom sedan efter ett tag och joinade oss, fan vad det blåste men annars vad det nice! Mirre och jag åkte sedan till centralen och mötte upp hennes vän Kicki som hon även bor hos nu dessa dagar i Stockholm!

Det första Mirre sa var att jag och Kicki är jättelika i sättet och humorn, och det var vi haha! Asskön tjej, hoppas lätt på att vi kan hänga framöver! Sen skulle vi ätit middag på Vapiano men det blev Burger King istället(?) skyller på Mirre.. Sen gick vi i alla fall tillslut på bio och åh, vad roligt Baksmällan 2 var!! Hela biografen satt och garvade högt genom hela filmen, den var helt underbar! Såklart var hela upplägget precis som 1an så den var inte direkt oförutsägbar men humorn i filmen räddade det totalt! 

Efter bion fick Kicki fotodamp!




Nu ska jag soova, det är galet vad jag behöver sömn! Imorgon blir det ett ganska kort jobbpass och sen på kvällen bär det av, woho Oslo & Bon Jovi here Tillan and Mirre coooooooooooouuumes!!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0