Uppskatta.

Det är nog det viktigaste jag har lärt mig under mina 1,5 år i Farsta + mina 6 månader i Indien! Se vad folk omkring er gör för er, som nu när mina föräldrar sliter arslet av sig och lägger ner mycket pengar på Elviras student! Då tänker jag tillbaka till vad de gjorde för mig på min student och hur lite uppskattning jag visade, det är minst lika viktigt att visa och berätta för en annan människa när de gjort någonting positivt som när de gjort något negativt, kanske till och med mer viktigt!

Det har jag och min familj pratat om ikväll och nu är jag och lillasyster sams igen och det känns så bra, vi springer nu runt i huset och fixar och donar inför hennes stora dag imorgon! Mamma och jag fixar med borden och stolarna i trädgården och tar ett glas vin samtidigt, älskade student-tider! ;) Jag sitter nu och lyssnar på min storebrors nya låt som han precis mixat färdigt, fan vad grym han är! Tänk er en riktigt soft rockballad av en 80 & 90talists rockälskare! =) 

Pappa repar inför imorgon, Viran och pappa ska nämligen uppträda för hela skolan då!


Mamma vid sin lilla fristad på vår veranda!


Jag och min mamma, världens bästa!


Nu ska mamma och jag fortsätta fixa inför imorgon, vi kommer inte få mycket sömn tills dess! Men vi hörs imorgon i alla fall, kram på er denna sommarkväll ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0