Lördag 4 juni 2011

Hallåå! Igår när jag åkte in mot stan så visste jag inte riktigt först vart jag skulle, tillslut valde jag att åka till Hornstull och möta upp Kim och hans vänner för att se på matchen! Efter en liten stund så kom även Fredrik & Nadia och joinade oss en liten stund! De drog igen efter en stund men då kom Lisa istället och även Olle efter en stund så jag satt kvar där till 11-tiden! Efter det åkte jag in till Söder och mötte upp Mika, Iman och Helena för lite kvällshäng! Vi satte oss på Carmen först och gick sedan vidare en stund till Kvarnen! 

Det var inte alls så mycket folk ute igår, jag vart så överraskad eftersom ställen som Carmen och Kvarnen brukar vara smockfulla en fredag! Hur som helst, väl på Kvarnen så satte vi oss vid ett bord där en man satt ensam och så fort jag såg honom förstod jag att han var från Indien! Han var här för working buisness men bor nu i USA med sin fru och barn, jag satt och pratade om kärleken för Indien med han och hans kompis i säkert 1 timme! 

Hans vän var från Tamil Nadu (där jag och Sandra volontärade som lärare på en skola) så jag hälsade på honom på Tamil och han blev jätteglad, hehe! Vid två-tiden var det dags för mig att krama tjejerna hejdå och röra mig hemåt eftersom jag ska jobba idag! Såklart glömde jag bort tiden och missade min buss så jag fick gå från Söder till Östermalmstorg och tog sedan tunnelbanan till därifrån! Jag kom till slut hem vid 4-tiden och slocknade på en gång! 

Jag vaknade dock upp vid 8-tiden med väärldens magvärk (lingonvecka..), jag sa till typ alla mina vänner igår att jag skulle få min vecka när som helst! Det var så tydliga tecken för allt i mitt liv kändes typ hopplöst, jag gnällde över typ allting, kände mig helt uppblåst & stor och hade CRAVINGS av choklad.. =P Skönt att få en förklaring till alla dessa små beteenden en gång i månaden i alla fall.. 

Hittade en skylt från den första puben igår som jag tyckte stämde in på mig! ;)


Såg en räv påvägen hem som vanligt under mina nattpromenader!



Lallar hem på nattpromenaden, det var så himla varmt ute att det var skönt att gå!


Nu måste jag ryka till jobbet men vi hörs senare, ha en fin dag i 27 grader och sol!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0