Bara tre skoldagar kvar...!

Hallu! Sandras och mitt liv här i Indien rullar på finfint! I fredags var det som sagt sportdag på skolan vi jobbar på, Sandra och jag satte oss på en varsin stol och tittade på uppträdandena som barnen hade tillsammans med andra lärare! Vi stannade kvar till lunch och tittade innan vi drog oss in till Chennai, den lunchen vi åt då var den första på palmblad sen vi kom hit! Jag åt så många ggr när jag var här med skolan men det var så länge sen!

Hur som helst, vi mötte sedan upp försäljaren till det röda halsbandet jag funderade på att köpa men sen sa jag tillslut nej då det såg så slitet ut! Vi hittade istället en sjukt härlig affär med rökelser, oljeparfymer och annat och allt var gjort i Indien! Det finns bara tre butiker i Indien och en i Miami så vi shoppade loss där totalt, helt underbara produkter!

Sen köpte vi med oss mat och lite choklad och åkte hem för att se The Ugly Truth på TV som började klockan nio haha! Vi var så sega efter en långdag i Chennai att vi inte pallade nåt annat! På lördagen gick vi ner till stranden och låg där ända fram till lunch, det var som vanligt ett flertal indiska män som tittade på när vi badade och sådär men man börjar bli van.. De gör ingenting utan de bara sitter och tittar vilket mest är sjukt irriterande!

När vi kom hem från stranden tog vi en varsin lång dusch & sminka oss lite inför kvällen! Det var 2a gången vi sminkade oss sen vi kom hit då vi har jobbat på skolan så mkt så det var kul att fixa sig lite fin! Vi åkte in redan vid 2-tiden och när vi kom in så kollade vi lite i affärer (jag köpte 2 till ringar heheh) tills vi sprang in i en liten pojke som sålde halsband på gatan!

Jag kände igen honom från när vi var hos Swamie på Bob Marley för 2 veckor sen, då satt jag på stranden nån timme och pratade med en pojke som såg ut precis som honom! Han förstod inte vad jag pratade om men vi köpte i alla fall halsband av honom och bjöd med honom att fika med oss, efter en stund kom hans bror och hans vän och då insåg jag att det var hans bror jag hade suttit med senast! Vi hängde med pojkarna ett par timmar, de visade oss andra sidan av Mamallapurams strand där det var fanns massa stånd och annat!

Vi gick sedan upp till Rose Corner restaurant för att äta middag! Personalen frågade mig om jag hade en ipod för att ha som bakgrundsmusik i restaurangen och Sandra ba "ja, sätt på din brors band, dom är grymma!!" så det gjorde dom! =) Vi mötte även en svensk på restaurangen! Han hette Rickard och var i Indien via jobbet! Vi hängde med honom resten av kvällen på Rose Corner och drack öl, lite whiskey och pratade! Sen kom det 3 assköna tyskar och joinade oss också, jättetrevligt!  Vi ska träffa dom alla igen imorgon ikväll för en sista middag i Mamallapuram!

Vi tog sedan en richa hem som vi beställt till kl 12, vi har hittat en asbillig chaufför så vi tog hans nr hehe! Vi kände även att det är skönt att åka med en chaufför vi åkt med ett par ggr innan när klockan var så mkt. Det var jätteläskigt dock att åka med honom inatt eftersom trafiken här är helt galen och när han körde så vinglade han jättemkt och var nästan påväg ut i fel fil flera ggr! Jag var så trött att jag knappt reagerade på det men jag hoppade till när Sandra skrek åt honom att stanna!

När han gjorde det frågade Sandra först om han var full, sen om han var väldigt trött för hans ögon var typ rödsprängda! Vi bad honom åka sakta och sluta vingla annars skulle Sandra ta över och köra, så åkte han vidare men vi var tvungna att stanna honom såhär ytterligare 2 ggr innan vi kom fram! Vi båda satt på spänn hela vägen hem till skolan då han körde så konstigt och alla bilar runt omkring körde ju typ i 110 km/h!

När vi kom in till vårt rum tillslut så slocknade vi båda på en gång, så slut vi var! Idag vaknade jag av att Sandra puttade till mig och visade sin högra ögonlock som var totalt uppsvälld! Vi åkte därför till Malar hospital direkt efter frukosten (samma sjukhus där jag fick piller mot mina myggbett) och doktorn på akuten var jättebra och gav Sandra dropp, jag kände då att jag haft lite ont i högerörat sen igår så då fick jag också lite dropp som vi båda ska ta i tre dagar!

Sen åkte vi tillbaka till köpcentrumet för att lämna in Sandras skor som redan gått sönder efter en vecka, vi ska hämta dom kl 17 igen så då passade jag på att uppdatera er! =) Juste, måste berätta om när vi var påväg till sjukhuset idag så såg vi en moped med en hel familj välta mitt i vägen och de åkte ganska fort! Det var 2 små barn och 2 vuxna och ett av barnen rullade iväg flera varv, helt sjukt och såklart hade ingen hjälm!!

Bilder från helgen!

Nunnorna m fl hade fixat fint inför sportdagen!





Påväg till Chennai! 


Gifts from heaven!


Bilder fran lordags:

Efter stranden fixade vi oss innan vi drog in till Mamallapuram!



På Buddha Cafe i Mamallapuram!



De 2 bröderna plus deras vän, vi hängde med dom ett par timmar!




Sandra och jag fick tryck på våra händer av en av pojkarnas mamma =)


Rose Corner restaurant, Sandra fann sin plats haha!


Rickard från Uppsala och jag!



Några assköna tyskar joinade oss efter ett tag också!   


Marco & Tina!


Fler ringar (är helt besatt av dom) och ett halsband =)




Nu ska vi åka tillbaka till köpcentrumet för att hämta Sandras skor och sen åker vi tillbaka till skolan! Ikväll ska vi äta vår sista middag på Lydie's (restaurangen som ägs av belgiska Lydie, ligger mitt emot var skola) och det roliga är att idag kommer hon tillbaka hit till Indien så vi kmr nog hinna träffa henne! =) Kram och puss på er alla, hörs kanske på onsdag annars hörs vi när Sandra och jag är framme i Puri! ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0