KOLKATA

Ja, nu är vi i Calcutta (eller Kolkata som man skriver här) och vi rådiggar staden! Vi tog natt-tåg från Puri igår kväll och kom fram hit vid halv nio imorse, jag sover så bra på dom här natt-tågen! Då tog vi en taxi in till ett hotell vi bokat för 3 dagar sen (tips när ni reser såhär är att boka första hotellnatten i förväg då många hotell är fullbokade när man kmr fram) och det var soft! Dock kostar det 300 rupies/person så vi kollar runt efter billigare, dock uan resultat så långt! Storstäder är ju lite dyrare och dom billiga är fullbokade!  

Hur som helst, idag började jag och Sandra dagen med en frukost på nåt fik! Vi satt där i nästan 2 timmar och bara tog det lugnt med en skön musik innan vi drog ut och upptäckte staden! Sen har Sandra varit hos frisören och jag tog en manikyr & pedikyr! Så sjukt härligt det var då mina fötter var åt helvete och naglarna smutsiga! Det kostade (inkl en nagelolja) endast 170 kronor, de hade dock 25% rabatt denna vecka pga Diwali Weekend!

Sen möttes vi upp för att käka lunch/middag och nu sitter vi här för att snabbt uppdatera bara! Vi tänker nog stanna här i Calcutta i typ 1 vecka då staden är så stor, och vi trivs här båda två!

Bilder från de senaste dagarna!

Sandra och jag hade en jättehärlig dag i Puri med mopedåkning och på kvällen åt vi
massa mat på ett mysigt ställe i stan, vi satt där i flera timmar!
 
  
 
 
  

Sen gick vi in till vår favoritforsäljare for att säga hejdå efter flera koppar tranbärsjuice
och många köp! Riktigt trevlig var han och Sandra kopte sin drömring hos honom!
 

Innan vi tog natt-tåget till Calcutta åkte vi in till storstaden for att fixa med hotell i Goa!
 

Sandra på natt-tåget!  
  

Vårt hotell här i Calcutta!  
 
 
  

Vi köpte en karta på en gång!  
 
  

Manikyr och pedikyr, så nice!  
 
 
 
 

Sandra utanför vårt hotell idag!
  

Lunch/middagen!  
 

Nu ska vi posta ett stort vykort + bilder vi skrivit ut till Baby Joseph (pensionären från skolan) till henne och dom andra, de ville ha bilder på oss och dom tillsammans! =) Vi hörs i slutet av veckan igen, pussar!

Postat av: Bonnie

=)

häärliga bilder! <3

å du ser ut att må bra! =)

lycka till å använd huvudet ;)

PUSS saknar och älskar dig!

2010-10-26 @ 16:59:50
URL: http://bnoni.blogg.se/
Postat av: arina

Det är så roligt att du uppdaterar och läsa det du skriver. När man läser dina inlägg och tittar på bilderna lever man sig in i det!

2010-10-28 @ 17:52:52

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0