Make that change.

Jag hoppas att jag har kunnat påverka er som har följt min blogg under tiden vi jobbat på skolan till att själva vilja göra skillnad! Inse att det krävs inte mycket men att bara finnas där för andra människor och ge kärlek är mer än nog! Att få ett litet barn att le och skratta är nog den bästa känslan, dessa barnen ger mig lycka!

Våga göra skillnad, tro på att ni är starka nog och hjälp de som behöver er! Ge kärlek till andra så får ni tillbaka minst lika mycket! Bevisa att Sverige faktiskt är bättre och faan smartare än att ha Sverigedemokraterna i riksdagen, SD står för uppdelning mellan människor vilket är det som skapar krig och hat!

Vad påverkade mig till att åka och göra det här? Denna mannen och den här låten.



If you want to make the world a better place, take a look at yourself and make a change.



Nu är vi i Chennai och väntar på att tåget ska gå, halv tolv ikväll ska det gå och vi är framme runt nio imorgon kväll.. Vi ska alltså åka tåg i över 20 timmar liggandes på en träbänk med massa kryp överallt!! Woho, vi ska vidare i alla fall och nu börjar vår backpacking!! Vi hörs i helgen igen, det kommer nog bli sämre uppdatering nu när vi lämnat skolan men 2-3 inlägg i veckan i alla fall kanske, PUSS älskar er alla!!

Postat av: Anna

Så spännande att läsa om vad ni ska hitta på för äventyr nu.

Pussar på dagg

2010-10-22 @ 10:38:50

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0