Tre veckor idag.

Tjabbaaa mina kära! Haha, oj så många av er som undrade vad för mat det var jag åt i forrgår! Svaret är klyftpotatis!! Det röda är någon typ indisk "flavour" som de kallade det men det smakade ingenting, bara såg sjukt konstigt ut! Ni skulle sett min och Sandras min när de ställde fram det, vafaan haha! Hur som helst, dagarna på skolan i Indien rullar på! 

Varje dag kommer vi på något nytt att göra med barnen och nu har vi börjat få igång en rutin på lektionerna, vi har dom vanligtvis 2 timmar på förmiddagen och 2 timmar på eftermiddagen och då delar vi upp tiden så första timmen är plugg (mestadels engelska) och nästa timme blir det lekdags! En ny uppgift är att vi skriver massa lappar där det står t ex "How are you?" (se bild längre ner) så ska de skriva det på sitt papper så får de säga meningen också! Vi tar enkla meningar som de flesta barnen förstår så de lär sig skriva de ord de kan prata!

Idag var vi dock tvungna att åka från skolan redan efter lunch då vi skulle till sjukhuset för att hämta piller åt mig för dessa myggbett! Vi kom till en jättebra doktor och jag har fått massa piller och krämer nu hehe, jag tog även hans mobilnummer så om vi får något problem kan vi bara ringa! Vi åt sen på ett jättegott fik och tog sedan bussen därifrån! Nu är vi inne i Mamallapuram igen för att Sandra måste köpa en ny kamera för hennes pajade så då passade jag på att slänga upp lite fler bilder här!  =) Sen ska vi även kolla lite efter sjalar och tröjor!

Våra lappar som barnen ska först upprepa muntligt och sen skriva av!








Efter skolan gick vi till Lydies och åt chokladpannkaka, så länge vi velat smaka det!



Vacker fjäril va? Död dock.. =( Den var nästan 1 dm lang!




Hehe, hon försökte göra njö..




Vid sjukhuset idag!



Var gudomliga lunch! 



Imorgon drar vi till Chennai efter skolan och stannar där till söndag, så vi hörs i helgen igen! =)

Postat av: sara

sjukt fina bilder, och barnen är ju söta :)

2010-10-07 @ 22:36:33
URL: http://sarakaulitz.tumblr.com

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0