Chennai

Tjuu! Idag har vi varit i Indien i 2 veckor, helt sjukt!! Igår åkte vi från Pondicherry eftersom vi tyckte att tre dagar räckte i den ganska lilla staden, vi åkte direkt till Mamallapuram för att möta upp Roxanne och Sarah! Vi satte oss på en restaurang/hotell vid stranden som hette Bob Marley där en del andra turister satt också! Det vart 2 svenskar (vi alltså haha), 1 sydafrikan (Roxanne), 1 britt (Sarah), 1 från Israel och 1 från Frankrike! =) Vi satt där i typ fyra timmar och snackade skit innan Sandra och jag åkte hemåt!

Först hade vi bara tänkt åka hem och lämna våra grejer vi hade med till Pondicherry och sen åka tillbaka in till Mamallapuram då alla tänkte hänga pa Bob Marley på kvällen men bussen hem tog oss 45 minuter och då orka vi inte vända om tillbaka igen, vi var så trötta! Jag sov dock inte alls bra inatt, jag och mitt paranoida huvud låg och skrämde upp mig själv som vanligt heheh..

Hur som helst, imorse efter frukosten åkte vi in till Chennai för att fixa tågbiljetter! Så den 20 oktober tar vi natt-tåg till Puri som ligger längs med östra kusten typ upp mot norr! Sen åker vi vidare till Calcutta efter ett par dagar och så, fan vad vi längtar!! Sen har vi äntligen fixat ett indiskt simkort till mobilen, galet vad vi har fått kämpa med det då de måste ha kopia på ens pass och visum + ett extra passfoto som jag fick fixa här! Sen ska de även ha underskrift om att vi bor nånstans här och hur länge..

Men det var värt all kämpan för det kostade bara 30 rupies (motsvarande 5 kronor) och idag har jag ringt till mamma, Bonnie och Amanda då det är så billigt att ringa från indiska simkort!! =) Jag betalar 9 rupies/ minut vilket är typ 1,3 kronor!! Helt galet bra, så det firade vi med pizza till lunch för min del hehe.. Vi har varit så nyttiga och ätit så bra har tills i förrgår då vi köpte asmkt choklad, sånt abstinensbehov vi hade efter onyttigheter haha!

Jaja, nu ska vi försöka lokalisera en buss och åka tillbaka till skolan! Imorgon ska vi nog in till Mamallapuram och då kan jag lägga upp bilder från de senaste dagarna för det funkar typ inte på det här internetcafet =S Puss på er alla fina där hemma, det var helt UNDERBART att prata med några av er idag! Och GRATTIS finaste storebror på 35årsdagen! =)


Postat av: Anna

Hej skrutt! Kul att höra att ni träffat fler backpackers att ha sällskap med.

Vill gärna ha ditt nya nr eller ska man fortsätta nå dig på det svenska?



Saknar dej min fina. Pussar



2010-09-30 @ 13:44:25

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0