INDIA HERE WE COME!!

Okejokejokejokejokejokej, SHIT nu åker vi för faan!! Så länge jag väntat på det här och det känns fortfarande overkligt men nu åker vi verkligen! Vi ska hämta upp Sandra på t-centralen och sen åker vi till Arlanda! Min familj ska med och vinka av oss innan vi drar till Indien! Jag har fått många frågor om vad det är jag ska göra där så jag drar det nu en snabbis! Jag ska dit med en tjej som heter Sandra, vi träffades på backpacking.se och ville båda ha en resepartner till Indien!

Eftersom jag har varit i Indien tidigare med skolan för 2,5 år sedan så har vi använt oss av min gamla skolas kontakter! Så de första fem dagarna ska vi bo på samma hotell som jag bodde på med min skola och efter det så ska Sandra och jag jobba på en skola i Indien i en månad, för att hjälpa till! Ända sen jag var i Indien med min skola så lovade jag mig själv att någon gång åka tillbaka, i alla fall till någon U-land och och ställa upp på en skola eller barnhem för att hjälpa till!

Mr Kurian, som är min skolas huvudkontakt i Indien har fixat så vi kan vara på den här skolan, självklart ska vi inte ha betalt utan vi vill bara hjälpa till! Dock har skolan erbjudit oss mat och boende där under tiden vi är där och hjälper till! Vi ska jobba på denna skola i en månad som sagt, efter det ska vi bara ta våra backpackingryggor och dra vidare i Indien och resa runt! =) Så de resterande 5 månaderna kommer vi alltså backpacka runt och möta människor, se Taj Mahal och annat häftigt!

Jag kmr även fortsätta blogga därifrån detta halvår istället för att skaffa resedagbok! så det är bara att fortsätta kika in här =) Dock är flygresan är lång och sen måste vi hitta ett internetcafé också men på fredag lär jag ha fått tag på en dator och kan slänga upp mitt första inlägg, tänk att vi är 4,5 timme framåt också! Vi mellanlandar iofs i Bombay i ett par timmar så kanske kan vi uppdatera er redan då! Vi hörs i alla fall inom ett par dagar, hoppas ni följer vår resa här genom bloggen! Förvänta er dock inte uppdatering varje dag, hehe jag ska hinna se Indien oxå! ♥

Dagen jag landade i Chennai med skolan för 2,5 år sen, snart är jag där igen!! 
 


Hejdå älskade Sverige och käära Stockholm, vi ses i vår!  


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0