Redo för Indien!!

Hej på er! Sandra och jag hann med allt vi skulle idag på stan, först gick vi till banken och tog ut pengar (vi har båda beställt nya kort haha) och sen gick vi till vaccinavdelningen så jag kunde ta min sista spruta! Efter det hämtade vi våra visum (vi får vara i Indien som längst till 7 mars 2011) och växlade sedan lite pengar!

Efter det hoppsade vi runt i stan hand i hand och typ skrek till ibland, SÅ TAGGADE VI ÄR!! Vi köpte även lite svenska souvenier till de som hjälpt oss med jobb på skolan i Indien + gratis mat & boende!

 

Nu måste jag ner och kriga vidare i tvättstugan, nån jävel har fyllt tvättmaskinerna över på min tid! När jag sa åt henne sa hon att man alltid har en timme efter sina 3-4 timmar, jävla pucko!! Jag blev fett sur och skrämde iväg henne och låste efter mig, haha jag och Anna blir bitches där nere! Eller snarare jag blir bitch mot dom och Anna blir bitchen bakom ryggen som typ slänger ut tvätten ur maskinen och låser hahahah! Men de får skylla sig själva, håll er på era tider!!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0