Sådant lugn.

Bonnies mammas kille Marcel hämtade mig och Bonnie på centralstationen så åkte vi hela vägen ut till deras nya hus! Jag måste ju bara få se hur de bor innan jag åker bort i ett halvår och nu är jag helt kär i det här stället! När jag kom hit insåg jag hur stressad jag faktiskt varit inför resan och massa annat därtill, Bonnies mamma Gill frågade mig nästan direkt om det var någonting. Jag har ju känt Bonnie, Mika och Gill hela mitt liv och vet hur jag funkar och så ser Gill hur jag sitter på golvet i en helt annan värld, helt tyst.

Jag tänkte inte ens på det men efter att hon noterade det och vi pratade lite om det så känns allt bättre, Gills visa ord har alltid hjälpt mig i livet och gett mig ett lugn men samtidigt energi till att fortsätta framåt! Sen är det bara så skönt att få vara här med min Bonnie och bara mysa framför film med godis och ta det lugnt, senare ikväll ska vi sätta oss ute och se på stjärnhimmelen! Eftersom detta ligger såå långt ut på vischan så är stjärnhimmelen tydligen helt magisk här!

Ända sen Bonnie och jag var små har vi alltid älskat stjärnhimmelen och pratat om olika tecken, Gill har ett stort intresse för det och jag minns när vi var små så brukade Gill ta ut oss på nätterna och prata om stjärnorna.. Åh, jag behövde verkligen detta!

Lite bilder jag tagit idag, måste verkligen dela med mig lite av detta vackra ställe.






Nu ska jag lämna datorn för idag, men vi hörs imorgon igen när jag kommer tillbaka till verkligheten.. Har en hel del saker att ta tag i men ikväll ska jag inte tänka på det!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0