Söndag

Godmorgon! Vilken härlig kväll det vart igår, när vi kom in till Ojojoj så satt typ hela gänget där redan och man kunde höra dom på mils avstånd haha.. Några minuter efter vi kom droppade Filip, Linus och flera in så tillslut var vi nästan 20 pers! Utgången var ju till för som en sista för mig och Niklas som drar nu, han drar redan imorgon och jag på onsdag! Det blev lite tårar trots allt från olika håll när vi kom till Södra bar men det var ganska väntat!

När Södra bar stängde drog vi ner till medborgarplatsen igen och åt och sen när Niklas skulle ta tunnelbanan så stod vi och kramades i typ 10-15 min, tillslut valde han att gå med oss till Slussen istället för det var för jobbigt med massa hejdå! Nu har jag även lovat att försöka åka förbi jobbet ikväll och krama han en sista gång innan han åker till London imorgon! Där ska han vara och plugga i ett år, lätt att jag ska hälsa på han och Carolina när jag kommer hem i vår!!

Bilder från igår!
 
 
  
 
 
 

Södra bar
 
 
 
 

Bonnie hade klubbor i hela väskan som delades ut!
 
 
 
 

Fan vad jag älskar er, alla vänner!! Ni är bäst i världen och jag kommer sakna er varje sekund, det var sjukt jobbigt att krama alla hejdå att det slutade med att vi bestämde en sista träff på måndag istället! ♥ Nu måste jag & Viran fortsätta packa för mamma, pappa, Erik, Nisse och Amanda kommer med flyttbilen klockan 3! :'(


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0