Söndagar i Indien..

Hejhej! Nu är vi framme i Pondicherry efter en låång och jobbig bussresa! Vi skulle egentligen åkt tillsammans med nunnorna från skolan men det blev nåt missförstånd så vi kunde inte det, så vi tog oss hit själva! Bussen kostade bara 50 rupies per person vilket är typ 7-8 kronor så det är asbilligt, men fyfaan för att åka buss långt här! 

Det är smockfullt med folk på bussen så först fick vi inte ens sittplats utan stod upp och trängdes med våra ryggsäckar (inte vara stora utan vara små, lämnade de stora på skolan då vi bara ska vara här i högst 5 dagar) och sen när jag fick en sittplats så lutade sätet neråt mot gången så jag satt helt snett! Folket som stod upp typ hängde över en och jag fick en och annan armbåge i huvudet och armhåla i ansiktet! (Niklas O, du hade aaldrig pallat den bussesan som inte ens klarar av för närgångna kunder på Konsum hahaha) 

Jag var trött och sjukt irriterad så jag försökte knuffa de lite åt sidan men de bara lutade sig tillbaka, en kvinna la till och med sin handväska i mitt knä for hon inte orkade hålla i den!! Jaja, tillslut kom vi fram och tog en richa till vårt hostel som Sandra hade hittat i Indien Lonely Planet-boken (gryymt bra bok att ha med sig) och där möts vi av en otrevlig receptionist men vi fick tillslut vårt rum! Det kostar oss bara 500 rupies var att bor på hostelet, vilket är typ 80 kronor var för fem dagar! 

Vi tog en promenad här i stan men på söndagar är typ allt stängt (tack gud for vi hittade detta internetcafet) så gick vi ner till vattnet! Flera hade sagt till oss att Pondicherry har jättefina stränder men så kom vi hit och det är bara enorma stenar framfor vattnet, ingen strand! Vi blev lite besvikna då vi vill ligga på stranden och sola sen bada lixom och staden här verkar ganska seg också! 

Men vi är bittra, irriterade och så nu så vi ska ge det en chans imorgon också då det trots allt är söndag idag och då är det mesta stängt! Ikväll ska vi softa på hotellbalkongen och hoppas på en bättre dag imorgon! 

Bilder från idag! 


Hål i golvet som toalett, GAH!!   


Stranden?


Vi hörs nog på tisdag igen för imorgon ska vi utforska Pondicherry! Puss på er alla!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0