Tisdag, 1 dag kvar!!

Heeeeeej, gah nu är jag stressad!! Vaknade upp med ett sms från Viran där det stod SHIT TILLAN DU ÅKER IMORGON, IKVÄLL ÄR DU MIN! Bara 1 dag kvar sen åker jag och Sandra till Indien i 6 månader, trodde aldrig dagen skulle komma haha! I alla fall, igår när mamma och jag gick på stan så handlade vi 2 bikinis, massa apoteksvaror, underkläder och annat inför Indienresan! När vi var klara med det gick jag till Slussen för att möta Carolina så satte vi oss på Ojojoj som vanligt så väntade vi in resten!

Efter en stund droppa Bonnie in sen Filip, Mika, etcetc. Igår var en lugn kväll där jag bara ville säga hejdå till alla på riktigt så varje gång någon skulle gå så tog vi hand och gick bort en bit för att kramas och tårar kom haha, det var jobbigt men ett bra sätt att få säga hejdå till alla! Efter varje person hade gått blev det sms oxå för att påminna alla om hur bäst dom är, jag älskar er aalla för 210853853582398572938 gången! Så, då har jag sagt det åter igen! :P

Fotade inget igår men här är lite av Bonnies bilder från i lördags!
  
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu måste jag och Bonnie åka till stan, jag ska förbi banken och sen luncha med sambo Anna för att säga hejdå en sista gång innan jag åker! Efter det ska jag ta en promenad med Cissi och kramas hejdå där med, men hörs ikväll igen!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0