Underbara Indien!

Hej pa er! Visst har vi varit grymma med uppdatering sahär langt?? Tänkte dra lite kort om vad vi haft for oss sen sist vi hordes! När vi lämnade datorerna igar sa gick vi upp till en mysig restaurang här i Mamallapuram och at en riktigt god middag! De som jobbade där var ocksa jättetrevliga och spelade massa västerländsk musik for oss, typ 90talshits haha!

Efter det gick vi pa stan och kopte lite kläder och annat, sa billigt det är här!! Sen tog det oss ett tag att hitta en taxi hem och da var det morkt, vi vart skraja eftersom vi sett en skräckfilm om bortrovade tjejer precis innan vi akte till stan men vi hittade en tillslut! När vi kom hem sa gick vi och la oss typ pa en gang!

Idag vaknade vi vid 10tiden och sprang till frukostbuffen da den stanger kl 10, de var inte sa glada pa oss hehe! Efter det tog vi en lang strandpromenad pa over en timme och pratade om resan och vad vi vill gora och aka framover! Vi motte aven en jattetrevlig tysk kvinna som hade valdigt mycket att prata om! Vi hoppas att traffa henne igen!!

Nar vi kom hem igen var vi skittrotta sa vi la oss i poolen i ett par timmar innan vi gick hem och duschade! Sandra somnade i sangen typ pa en gang men jag kollade pa 10 orsaker att hata dig pa TVn haha, trottnade pa det ganska fort sa da vackte jag Sandra for att aka in till stan sa nu ar vi har!

Vi maste ga och kaka nu, har inte atit sen frukost och nu ar klockan 5 pa eftermiddagen har!  Sen har vi lite grejer vi maste ga och handla innan vi kan aka hem igen, ikvall blir det en softkvall ocksa eftersom vi borjar jobba pa skolan pa mandag och vi har mote om det redan imorgon kvall!

Lite bilder fran igar efter vi lamnat internetcafet!





Och bilder fran idag, har gor de omelett at oss till frukost!




Vi bestämde oss for en strandpromenad
efter frukost, denna strand är typ oändlig!





Vi fick s
ällskap under var strandpromenad! 



De enda som glassade pa stranden var kossorna, go figures..




Vi motte en tysk kvinna pa stranden som hade en minst sagt speciell historia om varfor
hon var i Indien! San stark kvinna hon var, vi gick och pratade i over en timme och hon
var sa vilsen pa grund av hennes situation men hon hanterade det sa rätt, häftig tjej!



Efter strandpromenaden hoppade vi ner i poolen! 



Sandra smygfotade mig, sjukt ballt att hennes kamera funkar
även under vattnet!




När vi kom hem igen la vi oss och tittade lite pa TV, sa somnar Sandra haha!



Men jag v
äckte henne och drog henne upp for att dra in till stan (där vi är nu)!




Nu hors vi nog inte forran mandag eller tisdag for imorgon aker vi till Father Kurian vid 5-tiden for att forbereda oss infor motet med skolan senare pa kvällen och pa mandag borjar vi jobba.. Nervost!! Onska oss lycka till sa ska jag uppa om var forsta jobbdag, ha det bäst!! (hann inte andra åäö for er denna gang for typ hela texten raderades nyss, daamp)


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0