Vi är framme!

Heej allihopa, här är klockan halv nio på morgonen och det är ca 30 grader ute! Vi har haft en minst galen hitresa och kom inte fram till hotellet förrän halv nio igår kväll! Vi mellanlandade 3 ggr varav våra väskor försvann på vägen!! När vi landade i Mumbai så sa en kvinna att våra väskor inte kom med från London men att de skulle skicka dom med flyget efter! Vi var aströtta redan så vi tog inte direkt nyheterna bra men det var bara att ta och åka vidare! 

När vi checkade in i Mumbai för att flyga ner till Chennai så blir Sandra stoppad i incheckningen för hon hade med sig rött vin som vi köpt till Father Kurian (min gamla skolas huvudkontakt här i Indien, det är han som hämtat oss på flygplatsen och hjälpt oss med jobb på skolan som vi börjar på på sondag)! Vi hade köpt det på Sveriges tax free men fick då slänga det annars kom vi inte med planet!

Mitt temperament hade lagts ner för länge sen så jag flippade på dom alla och sen sprang vi till flyget för det skulle lyfta typ om 20 minuter! När vi till slut kom fram till Chennai utan vårt bagage och vin så mötte Father Kurian oss på flygplatsen! Vi åker med honom först till en doktor för att Sandra skulle få lite medicin (all vår medicin ligger ju i väskorna!) och sen åkte vi vidare till skolan där vi ska jobba i en månad for att se hur det såg ut!

Father Thomas har hjälpt oss så mkt med det, det är en nära vän till honom som jobbar på skolan och genom att vi kommer vara lärare där i en månad och försöka lära barnen engelska genom sånger och annat så får vi gratis boende och mat! Det kändes jättehäftigt att vara på skolan och förstå att vi ska jobba där i en månad med dessa barn, sån upplevelse! Hur som helst, efter det åkte vi hem till Thomas for att gå igenom lite saker ang skolan och sen åkte vi till Mamalla Beach Resort som Sandra och jag bor på till och med söndag! Då flyttar vi till skolan och på måndag börjar vi jobba!

Father Thomas och receptionisten här på hotellet har varit helt underbara och ringer samtal efter samtal angående våra väskor! Nu har de fått information att väskorna körs till vårt hotell i eftermiddag! Så fort vi fått dom ska vi ladda våra kamerabatterier och sen lägga upp bilderna för er, just nu lånar vi en dator på hotellet! Men vi lever i alla fall och det känns så sjukt att vi är här och vi är astaggade! Igår kväll stod vi nere vid stranden under månen i kort klänning i sanden och det var bara ett stort hav med en horisont framför oss, det är så himla vackert här! Ska visa bilder ikväll som sagt! Eller för oss blir det kväll eftersom vi är 4,5 timmar före er i tid!

Btw, jag har suttit och kopierat åäö från tidigare inlägg så det blir enklare att läsa hehe! Sandra har gått och lagt sig i alla fall för att fortsätta vila så jag har inget bättre för mig.. Saknar er alla där hemma så mycket, hoppas ni hare bra! Vi hörs senare igen =) ♥

Postat av: Anna

Min plutt. Tänk att du är på andra sidan världen nu.Har nog fortfarande inte fattat att du åkt när man sitter kvar i vardagen och allt rullar på som vanligt. Verkar som ni har de bra trotts små incidenter.

Nu kan ja va lugn när jag vet att du kommit fram och sova i ditt rum med gott samvete.

Massa kramar på min fina Tillan <3

2010-09-17 @ 11:11:26
Postat av: Mandy

GRYMT Tillan!!!! Heja heja! Hoppas hoppas att er packning kommer fram med allt kvar i! Fingers crossed! Puss!!

2010-09-17 @ 14:41:40
URL: http://tillantillan.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0