Arambol -> Panjim -> Palolem!

Hello! Hoppas allt ar jattebra med er, med mig ar det grymt som vanligt! =) Iforrgar i Arambol sa gick vi alla till en restaurang som Vladic tipsade om, de hade sushi sa det at Sandra, Sandra, Tuva och jag! =) Saa gott det var, har verkligen saknat sushi! Under middagen sager Gem och Marc att de vill stanna i Arambol en natt till, jag forstod de verkligen da de hade saker kvar att gora men jag kande inte for att stanna en natt till sa jag funderade pa att fraga killarna om jag kunde haka pa dom..
-
Sen gick i alla fall jag och tjejerna sen vidare till en pub och sag pa film, de visade Borat sa det var roligt! Ben, Filip och Vladic joinade oss senare oxa! Da sa bade Ben och Filip att jag kunde haka pa dom dagen efter till Panjim om jag ville, forst vart jag lite osaker pa om att resa sjalv med 2 killar men sen bestamde jag mig for att haka! Ben har jag rest med sa lange nu att jag kanner mig trygg med honom och Filip ar san underbar manniska!
-
Sa igar morse gick jag upp vid kvart i atta och packade fardigt vaskan innan jag gick ner till stranden och motte Gem och Marc som skulle med mig och ata frukost med Filip och Ben! Vi satt uppe pa klipporna och sag delfinerna hoppa runt i vattnet under tiden vi at, jattemysigt! Efter det gick vi och hamtade vara vaskor, jag pussade mina svenskor hejda for ett par dagar och sa hoppade jag och killarna in i taxin! Forst akte vi till Panjim vilket ar Goas huvudstad, vi hittade ett billigt guest house med 3 sangar i ett rum for 450 rupees!
-
Vi var sedan ute pa stan hela dagen, at lunch pa en mysig restaurang och kollade in massa kyrkor runt om i staden! Vi akte aven upp pa ett hill top och sag en fantastisk utsikt! Vi hade jatteroligt hela dagen, at middag pa en riktigt indisk restaurang dar vi var de enda utlanningarna och sen gick vi och kopte massa vin! Vi tog med det upp till vart rum for att ha pa balkongen pa kvallen! Killarna ville vila en stund sa jag ringde mamma och pratade lite, efter det satt jag och Ben och lyssnade pa hans musik! Han och jag har jattelik musiksmak och han har sa mycket musik pa sin ipod som jag inte hort tidigare, asnice!
-
Nar vi kande oss redo for att oppna vinflaskorna sa sager Filip att han mar daligt och inte kommer orka, sa jag och Ben satte oss sjalva pa en filt pa balkongen istallet medan Filip sov! Vi spelade musik och pratade om allt mellan himmel och jord och drack massor av vin! Det var en sa sjukt nice kvall som jag verkligen kommer minnas, jag hade sa roligt! Jag somnade pa golvet dar ute vid halv tva for jag var sa trott sa Ben kommer och vacker mig och far typ slapa in mig till min sang och da somnar jag nastan om i hans kna, haha! Sa gar det nar man inte druckit mycket vin pa 4 manader!
-
Dagen efter ringer klockan vid kvart i 9 och vi skulle checka ut kl 9, Filip hade spytt under natten (matforgiftad) och Ben & jag var gaanska tunga i huvudet efter allt vin sa det var riktigt onice! Men vi slet upp oss sjalva och slapade oss ut mot buss-stationen for att aka vidare till Palolem! Dom har killarna reser fort och ar effektiva sa jag kampar pa att hanga med! :P Vi tog en buss till Madgaon och bytte sedan till en annan som tog oss till Palolem, det gick smidigt att aka och vi kom fram redan halv 1!
-
Vi agnade forsta timmen till att ata och leta billiga bungalows pa stranden, till slut hittade vi en for 700 rupees/ natt men eftersom vi ar 3 sa ar det lugnt! Den ligger precis vid stranden och vi har en liten veranda med stolar, jattenice! Vi gick sedan ner till stranden dar vi legat och degat hela dagen, jag tog aven en strandpromenad en bit bort och det ar sa vackert har!! Palolem ar kant for sina paradisstrander och det ar det verkligen!
-
Sushi till middag i forrgar!



Sotaste kattungarna!

Framme i Panjim, mitt och killarnas rum!   

Heldag ute i Panjim! =)   

 
 
 
 

"Matilda, you need to take this picture!"
 
 

Middag pa ett indiskt hak, jattegott!

Minnesfull vinkvall pa balkongen!



Ben har fatt mig att alska portvin :S



3 halvglada personer pa bussen imorse! :P

Fina Filip!

Ben laser Flickan som leker med elden! =) Go Sverige!


Framme i Palolem!


Killarna och jag hade en heldag pa stranden, sa sjukt harligt har!






Kopte en ny sarong!


Vart fina rum ;) Vi gjorde sten sax och pase om vem som skulle fa sova pa golvet och jag forlorade! Det roliga var att killarna blev inte glada utan de tittade bara pa mig med sympatiska ogon och borjade erbjuda sig att ta min plats och att de ska fixa myggnat att spika upp over mig, haha sa himla snalla!


Var lilla veranda utanfor som vi delar med nagra andra!


Jag gick upp och tog en dusch och glomde sedan bort att Filip lag kvar sa jag sprang ner igen men da hade han somnat :P

Pratade precis i telefon med Sandra och hon berattade att Sander & Gem ar jattesjuka sa de kommer alla stanna i Arambol till tidigast sondag, stackarna som inte mar bra! =( Sandrornas tatueringar hade blivit grymma i alla fall sa det var kul! Nu ska Filip och jag mota upp Ben for middag, massa kramar sa hors vi om ett par dagar igen ♥

Postat av: Mandy

Allu! Fan vad mys. Hände nåt på balkongen lr (A)

Har vart o sett musikalen We Will Rock You. YEAH. =P Helt okej faktiskt. Lite töntig plot. Annars okej. Imorgon kommer Börnie & Ego hit och bakar bullar. Saknar dig. Du har fått grymt fin färg. Puss!!!

2011-01-07 @ 21:28:14
URL: http://mandybeem.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0