MONTAÑITA

Hola! Nu ar vi pa en valdigt turistig del av kusten, ett stalle som heter Montañita! Louise och jag akte hit igar eftermiddag och checkade in pa ett jattesoft hostel! Sedan tog vi nagra spanskapapper och satte oss pa den enormt langa och vackra stranden och pluggade spanska nagra timmar, jag ska nog hoppa pa en endagskurs imorgon! Pa vagen upp fran stranden traffade vi en kille (Keanan) fran USA som vi borjade prata med lite, han reste ensam och vi sa da att han kan joina oss pa middag den kvallen!

Sa vi motte upp honom och kakade middag och sen drog vi vidare till barerna (har ar det Happy Hour innan kl 12 pa natten, 2 drinkar for 30 kronor) och drack lite dar medan vi tittade pa nar ett gang jonglerade med eldfacklor! Senare kom nagra killar som vi hade traffat i Quito och joinade oss ocksa, eller Louise hangde med dom och jag med Keanan! Sen gick vi forbi den stora klubben dar reggaesnubbar spelade hardrock hahahaha, det var en syn! Vi hangde dar en stund men sen var bade jag och Louise sa trotta att vi gick hem igen!

Idag ska vi bara ta det lugnt och aven stanna inne ikvall, imorgon ar namligen Full Moon party sa da blir det antagligen en galen natt! Har ar lite bilder!

I bilen pavag till Montañita, utsikten var helt otrolig!


Nar vi kom fram satte vi oss pa ett litet fik och at lunch, dar jobbade det varldens finaste
par (kvinnan var fran USA och mannen fran Ecuador men aven halvamerikansk! De gav
oss massa tips om hostels och annat har omkring och sa aven att om nat krisar for oss
sa kan vi ga till dom och fa hjalp, hur trevliga som helst och valdigt god mat och te!



Vart hostel!




Utsikten mot havet!



Vi tog en svang pa stan innan vi gick ner till stranden!




Har satte vi oss och pluggade spanska!




Vi forade lite pa rummet (las: delade pa en ol haha) innan vi gick ut!








Nu ska vi boka biljetter till Galapagosoarna och sen dra till nat fik och lasa, det kommer nog upp en videoblogg senare som vi filmade igar pa stranden om jag lyckas ladda upp! Hasta luego mis amigos!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0