Myskväll med min familj!

Heej! Vilken lång dag jag har haft på stan idag, haft gråten i halsen nästan hela tiden då jag har kramat så många vänner hejdå för några månader! Jag saknar folk så lätt att det blir så himla jobbigt för mig när jag ska ut och resa längre, men sen vänjer jag mig! Först lunchade jag på Helmers med Bonnie, Erica och Sandra och kramade sedan sönder Erica och Sandra när de skulle gå! Senare kom Marcello och Dilay och joinade mig och Bonnie, dock skulle hon och jag vidare till örondoktorn efter en stund! 

Vi fixade det och så växlade jag pengar, efter det gick mamma och jag till apoteket och köpte det sista behövliga inför Sydamerika! Sen gick Bonnie och jag till café 60 för att jag skulle krama Kenza, Dilay, Nadia och Marcello hejdå! Pussade även sönder lille Mani som äntligen börjat bli bekväm med mig, haha lagom till jag åker! ;) Sen var det dags att krama min bästaste vän Bonnie hejdå, uscha! :( Haha, varför är jag så himla blödig?? Jag ska vara borta i några månader.. Dock ser jag verkligen fram emot massa backpackeräventyr igen, det är så fett jäkla underbart!! 

Nu är brorsan här och ska äta middag med oss, så jag får krama på honom också innan jag åker! Denna kväll består av mys med min familj och PACKNING, jag är så sämst på att packa utan tar det alltid i sista sekund istället! Håller på att lägga fram allting jag ska med mig så jag ser om jag missar något, och så har jag kört igång en tvätt med alla orena kläder som ska med! 

Såhär ser det ut just nu, visst är det organiserat och bra?



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0