Tisdag 1 november 2011

Godmorgon! När klockan ringde imorse så flög jag upp i sängen och tänkte "när börjar jag? när börjar jag jobba idaag?!" Tills jag insåg att jag inte jobbar mer detta år, så föll jag skönt ner i sängen igen! Vet ni att detta har hänt varje ledig dag jag har haft sen typ.. april! Rätt arbetsskadad man är haha, men det ska det bli ändring på detta halvår då jag ska glömma allt som har med jobb att göra!! 

Jag ska inte åka in till stan förrän vid 1-tiden så nu har jag tid att packa och städa rummet! Pappa hjälper mig med att skriva ut lite papper på vaccination och annat som jag behöver ha med mig, och imorgon kommer brorsan på middag så vi hinner hänga lite också! Det känns som alla bitar faller på plats nu, att allt detta kommer ju gå så himla bra och det är VÄLDIGT skön känsla efter all denna stress med var jag ska åka och VEM jag skulle åka med! Solo is the thing! 


Time to begin ;P

Svar till kommentaren Sara: Jag ska resa runt och uppleva Sydamerika helt enkelt! :) Får se om jag stannar nånstans för att plugga lite spanska eller volontärarbeta någonstans, länderna jag hoppas att jag hinner med är Ecuador, Peru, Bolovia, Uruguay, Argentina och Brasilien på ca 5 månader! Jag kan grunderna i spanska så jag kan nog ta mig fram helt okej, sen lär man sig väldigt fort! KRAM!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0