HOTSPRINGS, PUCÓN

Nagot som ar valdigt kant har omkring ar varma kallor! Det skapas fran lava under marken som varmer upp vattnet i kallorna, det ar sa fantastiskt skont att slappna av i! Efter att ha bestigit vulkanen sa foreslog killarna pa hostelet att vi alla kunde aka till en av de som ar oppna pa natten tillsammans och kopa med lite vin och annat! Sa vid halv nio tog vi Bennys bil och akte ut till de varma kallorna, det var bland det basta jag gjort! Vi lag dar och slappnade av under stjarnorna och drack vin och pratade, SA valfortjant efter att ha klattrat den dar vulkanen! 

Det basta var runt midnatt nar alla andra akte tillbaka da de kommit med en turistbuss som senast aker tillbaka vid midnatt, vi som hade egen bil kunde stanna hur lange vi ville! Vi hade den stora varmaste kallan helt for oss sjalva i 3 timmar, det var himmelriket! Det ballaste var nar strommen gick och allt blev backsvart, jag tror inte jag nansin har sett sa manga stjarnor! Jag flot runt dar i vattnet eller vilade pa stenarna och bara stirrade pa stjarnorna, tva av oss somnade till och med haha! Det var en helt fantastisk natt, men sa fort vi kom tillbaka somnade jag i min skona sang da jag var HELT slut efter den langa dagen! 

Vi akte forst till ett stort supermarket och kopte tonvis med vin, chips och choklad!

Ta INTE med alkohol! Haha, vi hade 3 flaskor vin och en box, dock tog de en av vara
flaskor och boxen for vi inte var tillrackligt diskreta =P

Det finns fyra varma kallor dit vi akte, forst gick vi till den mellanvarma for att senare
hoppa in i den varmaste nar alla andra akt tillbaka med turistbussarna (de aker tillbaka
vid midnatt men de varma kallorna stanger inte forran 3 pa morgonen)! 


Bilder fran den varmaste kallan, har med Nattis systemkamera! Jag alskar nar hon tar
bilder for hon glider diskret runt och tar de spontana "smygbilderna" som ar mkt harligare!


Det var en otroligt harlig dag/kvall/natt, en av de basta dygnen pa LANGE! =)

Postat av: Mamma

Fantastiska bilder!!!! Och jag förstår att du inte vill komma hem ännu..... Men vi längtar så efter dig!! Ta fortsatt väl hand om dig. Skönt för oss om du väljer lite lugnare aktiviteter nu ett tag :-) tusen kramar från mig & pappa <3

2012-04-24 @ 18:25:04

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0