MORRO DE SAO PAOLO

Hallu! Underbara lilla staden Morro de Sao Paolo pa den har on har blivit var PAUS! Efter 4 intensiva men underbara dagar i Lençóis sa behovdes detta! Det basta med Morro de Sao Paolo ar att det inte finns nagra bilar har, enda fardsatten som finns har ar bat och att ga! Nu ska jag backa bandet lite till den 8 februari nar vi lamnade Lençóis, Rafael och Gabriel foljde oss till busstationen och kramade oss hejda, vi mots nog upp igen lite mer soderut! Kate och jag tog oss tillbaka till Salvador (vi anlande dar redan 5 pa morgonen, vad ar det med nattbussana har och komma fram sa sjukt tidigt?!) och satt som vanligt pa busstationen tills det blev ljust ute (Salvador ar fantastiskt, men det forekommer flest ran i hela Brasilien dar sa var forsiktiga med era grejer om ni kommer hit), vi kan Salvadors busstation utan och innan nu! 

Vi kopte da biljetter till Carnaval 2012 och tog oss sedan ut till Morro de sao Paolo! vi har varit har nu i fyra dagar och bara slappat! Vi har sovit sa sjukt mycket, hangt lite pa stranden och varit ute nagra kvallar! Ikvall ar det party pa stranden runt en bonfire, Kate och jag missade det forsta kvallen vi var har sa ikvall ska vi latt ga dit! Vi har traffat nagra israeliska killar som vi ska ga dit med, sen imorgon aker vi tillbaka till Salvador! Vi maste hamta ut vara T-shirts for Carnaval, aka till marknaden och checka in pa vart nya hostel med alla vara grejer innan torsdag! 

Har inte fotat sa mycket de senaste dagarna, eftersom vi knappt gjort nagot de senaste dagarna finns det inte sa mycket att blogga om men jaja!

Vagen fran Salvador till Morro de sao Paolo kan vara valdigt latt, om man ar villig att betala 80 reals istallet for 25! Vi valde saklart den billigare vagen men da far man byta 2 bussar och 2 olika batar, har ar lite bilder pa var lilla resa!






Vart hostel, det ags av en fantastisk kvinna fran Italien! Hon ar sa himla snall och underbar,
vi pratade om hur lite pengar vi har och da erbjod hon oss ett rum for 50 reals for 2 pers
inklusive hennes frukost! Hon har aven en dotter harifran Brasilien som hon adopterat!





Vackra stranden, en dag tog jag en strandpromenad i flera timmar! 









Basta maten har, 2,5 reals for kott&korv-stick!


Vi klattrade upp till berget en eftermiddag for att se pa utsikten over Morro de Sao Paolo! 




Lilla staden Morro de Sao Paolo!


En kvall hos nagra israeler!



Imorgon bar det som sagt av till Salvador igen for att fira Carnaval, hors om nagra dagar!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0