Lugn fredagskväll

Hallu! Äntligen är jag hemma, idag jobbade jag 9-16 hos min favorit Marianne vilket var
grymt och sedan hade jag tänkt svänga förbi systemet för att köpa vin när jag insåg att
mitt leg har gått ut. SUCK, så jag fick åka hem och hämta passet och sedan åka iväg en gång till! Nu ska jag käka lite middag och ikväll ska jag dricka vin och ha skypedejt med min bästa Sandra, mamma satt och skrattade åt mig i bilen när jag sa att vi ska ha vin-
kväll genom skype! Men haha, Sandra bor ju i England så ska vi ha våra vinkvällar får vi göra på det här sättet tills en av oss har råd att åka till den andre! 

Jag hade lovat gänget att vi skulle ut ikväll, men eftersom jag börjar kl 8 imorgon så vill jag inte gå ut! Jag måste gå och lägga mig senast vid 12 ikväll så får dra ut med vännerna imorgon istället om jag orkar! Jag har inte varit ute på två veckor nu, bara tränat och tagit hand om mig själv.. min kropp mår väldigt bra nu kan jag säga! Jag ska försöka hålla i detta och bara gå ut någon gång ibland (har ändå inte råd med mer för tillfället) och hålla uppe träningen, Kenza och jag har varit ovanligt bra på att dra med varandra, det hjälper verkligen att ha en vän att pusha och som pushar dig tillbaka!  

Trött tjej, megapåsar under ögonen haha! Gick upp sju imorse och ska upp sex imorgon
bitti, så gryymt med jobb igen men nu måste jag vända tillbaka till tidiga morgonar igen! 
   
   

Hoppas ni har haft en fin dag, ha så kul ikväll också! 


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0