Middag med underbara Cissi

Åh, vad BRA jag mår. Det finns vissa människor som sprider bra energier omkring sig, Cissi är verkligen en sådan person! =) Cissi är nog den mest positiva människa jag känner! Hon kämpar på med sin dans, sång och teater som en galning, ändå klämmer hon in tid med sina vänner och sitter fortfarande med ett enormt leende på läpparna! Hon gör det hon älskar och hon mår bra, det är verkligen det viktigaste i livet och inte att tjäna mest pengar och ha det "bästa" jobbet! 

Själv mår jag som bäst när jag får resa eller i alla fall hålla på med resor (planera, hjälpa andra osv), och det är vad jag gör, och jag mår så himla bra! Att kämpa för det man brinner för och älskar, det är livets mening! Med mina resor vill jag själv även baka in volontärarbete och att göra reklam för olika organisationer som försöker hjälpa människor i andra länder! Hur svårt det än är att göra skillnad så är det otroligt viktigt för mig att ha kvar i det i bakhuvudet hela tiden och inte endast fokusera på mitt välmående, även om det går först. 

Cissi på fiket vi inte såg namnet på, riktigt mysigt ställe på St Eriksplan! =) 
  
   
   

Min underbara vän!! Nu ska jag fixa en fruktsallad, kramar! 

Postat av: Noémia

Vart är du intresserad att jobba som volontär? Jag har också tänkt på det, just nu är jag väldigt inne på Honduras, Nicaragua och Costa Rica :)

Svar: Åh vad fantastiskt! :) Jag ska till alla dom länderna nästa vinter när jag tar mig an hela centralamerika! :) först vill jag resa av mig innan jag skulle volontärarbeta, sedan vill jag nog volontärarbeta med barn och då bör man ha pluggat till volontär innan så isf får jag läsa en sådan kurs/program och då vill jag nog jobba i Indien! :) Hoppas du kommer iväg!
Matilda Berglund

2012-11-20 @ 22:00:52

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0