Söndag 4 november 2012

Godmorgon på er! =) Jag har pratat med en vän från Montanita denna morgonoch han sitter just ju på restaurangen han jobbar på (Tiki Limbo) och dricker öl med några vänner, klockan är ju 4 på morgonen där! Galna Montanita, jag har många minnen och antagligen minnesluckor från den fantastiska lilla strandstaden, saknar den ibland! =) 


Hur som helst, tillbaka till Sverige! Jag ska jobba ett långt pass idag, 12-21 mer lr mindre så jag ska snart bege mig! Sitter bara här och funderar lite på detta datum, den 4e november..Jag har kommit fram till att detta är den första gången på 5 år jag är hemma i Sverige på det här datumet! År 2007 var jag i Tyskland, år 2008 Liverpool, år 2009 Valencia, år 2010 Indien och år 2011 i Ecuador! Det är något med mig och att inte vara ett stort fan av november i Sverige hehe, men det blir ju ofta den deppiga gråa månaden! Denna månad blir jag helt hemma i alla fall, så hej svensk november! 

4 november 2011, precis landat i Ecuador och hade då 11 månaders äventyr framför mig! 
  
  

Hörs ikväll! 

Postat av: Mary

Hej Tillan!!

Har följt din blogg sedan mer än ett år tillabaka då jag googlade indien och lite till och hamnade på din blogg :) skulle nämligen till indien då.

Iaaaaaf, nästa vinter bär det troligtvis av till syd och centralamerika för mig.
Vill till många av de länderna som du har varit i.

Men hur mycket pengar ska man räkna med i månaden ungefär? Jag är en sån som alltid bor på billigaste ställena och äter localfood :)men dricker jäkligt mycket då jag är ute höhö. vad var din budget på dina månader då du va borta inklusive transport mellan länderna? :) Vore skitsnällt om du ville svara:)

När har du planerat att sticka till centralamerica btw?

2012-11-04 @ 10:42:26
URL: http://buumble.blogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0