Torsdag 15 november 2012

Godmorgon! =) Jag var inte så smart igår som satt uppe med Viran ochs såg på skräckfilm innan jag gick och la mig, sedan började jag läsa min bok som också har lite skräck i sig.. Emellan det tryckte jag in en diskussion på facebook i alla fall, en tjej hade skrivit ut något om det idiotiska uttalet från SD-ledaren Almquist och så började SD diskuteras! Jag kunde bara inte hålla mig utanför utan la in vad jag tycker om partiet men då började en 1,5 lång diskussion där jag hade två killar emot mig, men då blir jag ännu mer tänd på att stå på mig! 

Idag när jag vaknar upp har diskussionen helt vänt och ca 10 st andra har skrivit och alla var på min sida, och killen som argumenterade argast mot mig har idag gått in och ändrat hela hans text till en mjukare och mer neutral text.. wow stå i alla fall för vad du skrivit! I vilket fall som helst tycker jag det är skönt att majoriteten är emot Sverigedemokraterna för annat vill jag inte höra om.. Idag då, jag ska faktiskt hänga med min bästis Bonnie, vi har inte setts på över en vecka och under den här tiden har hon hunnit med en weekend i London så det vill jag höra om! =) 

Jag och bästis för några somrar sen, så små vi var! 

Nu ska jag äta frukost, idag ska jag vila från springningen då jag gjort det varje dag hela veckan! Känns lite konstigt dock, det är ju så skönt att springa meen jag kör igång imorgon igen! =) 


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0