Jobb jobb jobb

Hej på er, har lunch på jobbet nu så tänkte uppdatera lite! Jag jobbar hela tiden nu (vilket är perfeekt för mig) så det blir inte så mycket bloggande! Ska lägga upp lite grejer ikväll efter jag har slutat, det blir även att jag inte tar hand om den här bloggen så mycket nu när jag jobbar så hårt med resebloggen, sorry vad jag tjatar om den men den kommer bli så GRYM, haha! =P

Btw, Ronja jag svarade på din kommentar, se i kommentarsfältet i inlägget innan detta som du kommenterade på! Jag är alltid noga med att svara er alla när ni frågar om mina resor eller om era egna resor ni vill ha tips på, det är vad min blogg finns till för! Ååh, jag kan knappt bärga mig tills jag ska visa er min nya reseblogg, den är inte klar än dock men kan kanske öppna upp den för er om ett tag bara för någon dag så jag får höra vad ni tycker! =)


Två collage jag gjort från min födelsedag från när jag bodde i Ecuador i somras som ligger på resebloggen nu! Ända sedan Kenza visade mig den fantastiska sidan pixlr.com så leker jag runt med nästan varje bild jag publicerar, haha! =) Hur som helst, tanken med min nya reseblogg är som sagt att den ska vara mycket bättre och mer sammanfattat skriven med fler och större bilder och fler resetips till er! Tror det kommer bli jättebra =)


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0